Samen tegen Corona

Met ons personeel, onze bezoekers, onze leveranciers en ons materiaal.

Op de werkpost zelf kan het masker afgezet worden
onder voorbehoud dat de 1.5 m “social distancing” kan gegarandeerd worden.

Op werkposten waar meerdere personen samenwerken
of vergaderen is het mondmasker verplicht.

Antibacterieel oppervlak

Wist u dat…

… onze toppen een antibacteriële eigenschap hebben?

Op de hygiënisch gesloten oppervlakken van de producten uit onze bovenbladen worden bacteriën en kiemen binnen 24 uur met 99.9% gereduceerd.

Ook de vermenigvuldiging ervan wordt voorkomen.  Daarom zijn onze producten uitstekend geschikt voor toepassingen met bepaalde hygiënenormen.

99,9%

van ziektekiemen en bacteriën

worden binnen 24 uur gereduceerd

Aantoonbaar getest

Onze producten worden geproduceerd zonder toevoeging van antibacteriële additieven en worden getest volgens de internationaal erkende testmethode (ISO 22196 = JIS Z 2801) voor de evaluatie van antibacteriële activiteit. Bovendien zijn onze producten gecertificeerd door het onafhankelijke, externe Hohenstein Institute.

De zogeheten reductiewaarde is bepalend voor de evaluatie van de antibacteriële werking.  Hoeveel bacteriën zijn er nog na 24 uur, vergeleken met het begin van de test?  Onze producten hebben in deze test de effectiviteitsscore “hoog” behaald, met als waarde het antibacteriële effect A ≥ 3.

Schoonmaken

Een antibacterieel oppervlak vervangt reinigen of desinfecteren niet.  Zonder regelmatige en voorgeschreven reiniging kunnen vuil en mogelijke biofilms de antibacteriële eigenschap belemmeren.

Waar veel mensen samenkomen, is hygiëne uiterst belangrijk.

Bekijken onze reinigingsadviezen

OP ZOEK NAAR EEN VERDELER BIJ JOU IN DE BUURT? CONTACTEER ONS