Ons staal

Bij Robberechts is het verantwoord gebruik van metaal als grondstof een belangrijk aspect van onze inzet voor duurzaamheid en de circulaire economie.

Ons staal bestaat al voor 47% uit gerecycled materiaal en wordt gerecycled, waardoor we de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderen en onze impact op het milieu verkleinen.

Alle metalen onderdelen worden voorzien van een epoxy poedercoating.

Tijdens productie

We integreren kwaliteitscontroles in ons productieproces, waarbij we elk eerste product in een serie grondig meten om afval te minimaliseren. Bovendien verminderen we verpakkingsmaterialen en vermijden we het gebruik van folie bij het verpakken van coils (bandstaal) en buizen, waardoor we zowel onze verpakkingsafval als onze ecologische voetafdruk verminderen.

Onze inspanningen op het gebied van gerecycled staal, afvalbeheer en naleving van milieuvoorschriften dragen bij aan een duurzamer milieu en bevorderen een circulaire economie. We zijn trots op onze toewijding aan duurzaamheid en blijven streven naar een positieve milieu-impact, die verder gaat dan alleen het ontwerpen en produceren van meubilair.

Onze standaard kleuren

Onze metaalkleuren benaderen de RAL standaarden.
Andere kleuren op aanvraag.

 

GR - grijs metaal ZW - zwart metaal AL - aluminium
WT: wit GS: lichtgrijs GS: grijs antraciet ZW: zwart AL: aluminium
RAL 9016 RAL 7035 RAL 7016 RAL 9005 RAL 9006

 

Meer info over onze coating ?