OVER ONS

Bij Robberechts streven we ernaar om op een positieve manier bij te dragen aan de samenleving door actief te werken aan onze sociale impact.

SOCIALE IMPACT

Onze MVO-beleidsverklaring vormt de hoeksteen van onze missie, waarden en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierin behandelen we essentiële thema’s zoals milieu, ethiek, mensenrechten, duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, educatie en voortdurende verbetering.

We streven naar lokale tewerkstelling en werken nauw samen met lokale leveranciers om onze verbondenheid met de gemeenschap te tonen.

157 Robberechts
Mooimakers Logo Rgb Pos
A Kwadraat
Aed

MOOI MAKERS

We nemen jaarlijks deel aan de actie van Mooimakers, waarbij we samen met anderen de straten rondom ons terrein schoonmaken.

A-KWADRAAT

Sinds 2007 werken we samen met maatwerkbedrijf A-Kwadraat, waarbij we mensen uit een kwetsbare groep werkgelegenheid bieden.

AED-TOESTEL

Onze medewerkers hebben toegang tot noodnummers en zijn getraind in het gebruik van een geïnstalleerd AED-toestel.

ONZE GESCHIEDENIS

1880
Alphonse Robberechts begint met brandkasten in Turnhout en breidt uit naar Parijs.
1948
Albert Robberechts opent vestiging in Beerse en introduceert kwaliteitsvol kantoormeubilair voor de overheid.
1983
Yves Robberechts en Karin Verbeeck moderniseren Turnhoutse vestiging en lanceren nieuwe collecties.
1987
Verhuizing naar een ruim pand op Steenweg op Gierle in Turnhout met 150 werknemers.
Eind jaren ’90
Bouw ultramoderne fabriek in Turnhoutse industriezone met 43.000 m² voor productie, opslag, toonzaal en kantoren.
Geschiedenis

INVESTERINGEN

Robberechts heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd.
We reserveren jaarlijks budget voor onderhoud en moderniseren regelmatig machines in de productie, zoals servo-elektrische vouwmachines, nieuwe lasapparatuur, extra robots, geavanceerde verfapplicatietechnologie en energiezuinige verlichting en verwarmingssystemen. Daarnaast zijn er investeringen gedaan in elektrische auto’s en de bijhorende laadpalen.
Duurzaamheid | milieu

ONZE PRODUCTEN

We produceren onze meubels met oog op de toekomst, waarbij zowel kwaliteit als duurzaamheid centraal staan. Onze zit-sta bureaus gebruiken energiezuinige technologie om elektriciteitsverbruik te minimaliseren. Dankzij uitstekende service na verkoop kunnen onze klanten jarenlang van gemak genieten. We streven voortdurend naar duurzame verbeteringen, en aan het einde van de levensduur kunnen onze meubels volledig gedemonteerd worden, waardoor ze waardevolle grondstoffen worden voor morgen en afval tot het verleden behoort.
Duurzaamheid | milieu

DUURZAAMHEIDSVERSLAGEN

Duurzaamheid krijgt veel media-aandacht. Samenwerken aan dit rapport heeft geleid tot initiatieven voor een duurzamere wereld.

Menselijk kapitaal is cruciaal, waardoor bedrijven een maatschappelijke verantwoordelijkheid krijgen. Wij geloven dat duurzame bedrijven meer werknemers aantrekken, hun banden met klanten en leveranciers versterken, en samenwerking op de werkvloer bevorderen.

AANKOOPVOORWAARDEN

VERKOOPVOORWAARDEN

BELEIDSVERKLARING