Duurzaamheid | milieu

DUURZAAM PRODUCEREN

Robberechts nv is een familiebedrijf dat zich toelegt op de productie van eigentijds kantoormeubilair met een sterke focus op duurzaamheid. We bieden een breed scala aan producten, van kasten en bureaus tot bureaustoelen en scheidingswanden. Onze productie is milieuvriendelijk en wordt ondersteund door een certificaat dat staat voor 100% hernieuwbare energie.

We voldoen aan strikte milieuregels en anticiperen op de groeiende circulaire eisen van de markt. Ontdek onze kwaliteitslabels.

ONZE GESCHIEDENIS

1880
Alphonse Robberechts begint met brandkasten in Turnhout en breidt uit naar Parijs.
1948
Albert Robberechts opent vestiging in Beerse en introduceert kwaliteitsvol kantoormeubilair voor de overheid.
1983
Yves Robberechts en Karin Verbeeck moderniseren Turnhoutse vestiging en lanceren nieuwe collecties.
1987
Verhuizing naar een ruim pand op Steenweg op Gierle in Turnhout met 150 werknemers.
Eind jaren ’90
Bouw ultramoderne fabriek in Turnhoutse industriezone met 43.000 m² voor productie, opslag, toonzaal en kantoren.
Geschiedenis

INVESTERINGEN

Robberechts heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd.
We reserveren jaarlijks budget voor onderhoud en moderniseren regelmatig machines in de productie, zoals servo-elektrische vouwmachines, nieuwe lasapparatuur, extra robots, geavanceerde verfapplicatietechnologie en energiezuinige verlichting en verwarmingssystemen. Daarnaast zijn er investeringen gedaan in elektrische auto’s en de bijhorende laadpalen.
Duurzaamheid | milieu

ONZE PRODUCTEN

We produceren onze meubels met oog op de toekomst, waarbij zowel kwaliteit als duurzaamheid centraal staan. Onze zit-sta bureaus gebruiken energiezuinige technologie om elektriciteitsverbruik te minimaliseren. Dankzij uitstekende service na verkoop kunnen onze klanten jarenlang van gemak genieten. We streven voortdurend naar duurzame verbeteringen, en aan het einde van de levensduur kunnen onze meubels volledig gedemonteerd worden, waardoor ze waardevolle grondstoffen worden voor morgen en afval tot het verleden behoort.
Duurzaamheid | milieu

DUURZAAMHEIDSVERSLAGEN

Duurzaamheid krijgt veel media-aandacht. Samenwerken aan dit rapport heeft geleid tot initiatieven voor een duurzamere wereld.

Menselijk kapitaal is cruciaal, waardoor bedrijven een maatschappelijke verantwoordelijkheid krijgen. Wij geloven dat duurzame bedrijven meer werknemers aantrekken, hun banden met klanten en leveranciers versterken, en samenwerking op de werkvloer bevorderen.

AANKOOPVOORWAARDEN

VERKOOPVOORWAARDEN

BELEIDSVERKLARING